уторак, 09. април 2019.

Zlatna minuta


Ko u čuda veruje, taj čuda i stvara
Ukoliko verujete u energetske sile koje kreiraju naš život, onda će vam biti lako i da razumete kako u svakom danu postoji određeni trenutak kada svaka vaša želja dolazi direktno do Univerzuma, a samim tim se i ispunjava.


Ovaj određeni, pomalo magični trenutak u danu naziva se zlatna minuta, a ovih 60 sekundi su prilika da pošaljete misaono svoju želju dalje u svemir i strpljivo sačekate da se ostvari. A kažu da sigurno hoće!

Veruje se da se u zlatnoj minuti pojačavaju energetski tokovoi i spiritualne moći, te da svemir bolje razume naša htenja i molitve.

Zlatna minuta svakog dana pada u različito vreme, i računa se po jednostavnom principu. Datum predstavlja sat, a redni broj meseca minute. 

Tako pa na primer 1. februara zlatna minuta pada u 01:02 ujutro, ali i u 13:02 popodne.

Imajte na umu da se šema računanja menja za dane od 25. do 31. u mesecu.
Tada se zlatna minuta određuje tako što datum predstavlja minute, a sate redni broj meseca.

Tako recimo 31. januara zlatna minuta pada u 01:31 ujutro i u 13:31 popodne.

Dok traje ta dragocena zlatna minuta, možete da zamislite samo jednu želju u koju ne smete sumnjati i mora da bude vrlo precizno izrečena.

Ipak, sve želje mogu doći na red - jednostavno svakog dana zamislite drugačiju, i vaš život može krenuti boljim i lepšim putem, ali samo ako u to dovoljno čvrsto verujete.

Нема коментара:

Постави коментар

Malo, mnogo